Dalton Original: Dinsdag 14 februari

Dalton Original: donderdag 14 februari 2023

Je bent iemand met een brede belangstelling en je vindt eigenlijk veel dingen wel interessant. Dan is Dalton Original jou op het lijf geschreven. In het
schoolprogramma zit al uitdaging genoeg, daarnaast kun je ook nog kiezen uit een aantal boeiende lessenseries. Die noemen wij ‘modules’.
 
Module Sport
Je maakt kennis met sporten die je misschien nooit eerder hebt beoefend en geeft les aan klasgenoten in het sportonderdeel dat jij altijd al het allerleukste vond. Durf jij deze sportieve ‘challenge’ aan?
 
Module Kunst
Hoe 3D ben jij? In deze creatieve module werk je vooral ruimtelijk. Je ontwerpt en maakt zelf een huisje of winkeltje en met elkaar creëer je een heel dorp. Ook ga je figuurzagen en boetseren met klei. Verschillende materialen en technieken komen voorbij. Gebruik je fantasie, dat is de kunst.
 
Module Spaans (vwo/havo en havo/tl)
¿Hablas español? Spaans is één van de belangrijkste wereldtalen. Je maakt kennis met deze mooie taal. We maken een krant en voordat je het weet kun je eenvoudige gesprekjes in het Spaans voeren en zelfs een eigen Spaanse vlog maken! Hasta la vista!
 
Module Techniek (vmbo basis/kader/tl)
Leer jij niet alleen graag met je hoofd, maar ook met je handen? Wil je weten hoe je met metaal, hout of andere materialen iets maakt wat je morgen al kunt gebruiken? In deze module leer je de basis van techniek. Iets waar je later veel voordeel van kunt hebben.

< Terug naar overzicht

Inschrijvingen

51 / 60

Inschrijven

Stedelijk Dalton College Alkmaar   •   Arubastraat 4, 1825 PV Alkmaar   •   T. 072 562 5000   •   info@daltonalkmaar.nl
Top