Chromebooks op het Dalton

Gefeliciteerd met je inschrijving op onze school! Aankomend jaar ga jij starten en digitaal onderwijs is onderdeel van ons lesprogramma. Daarom verwachten wij dat je een eigen laptop meeneemt naar school. Bij het uitzoeken van een geschikte laptop zijn voordeel en service belangrijk. Daarom werken wij samen met CampusShop. Zij hebben al ruim 20 jaar superscherpe laptopaanbiedingen speciaal voor scholieren en studenten. Dankzij de samenwerkingen die CampusShop heeft met meer dan 250 andere onderwijsinstellingen in Nederland en België, biedt CampusShop een voordelige prijs.

Minimale eisen Chromebook

  • 13” inch scherm
  • Resolutie 1366 x 768 Pixels (aanbevolen: 1920 x 1080 Full HD)
  • Een accugebruiksduur van minimaal 8 klokuren
  • Draadloos netwerkkaart moet wifi op 802.11n en 5GHz ondersteunen
  • Een hoofdtelefoonaansluiting met koptelefoon/oortjes
  • Een webcam
  • Een microfoon

We bevelen sterk aan voor een Chromebook te kiezen omdat de school niet kan garanderen dat met andere apparaten al het digitale lesmateriaal naar behoren functioneert. Naar aanleiding van onze ervaringen met het gebruik van de Chromebooks adviseren wij u te kiezen voor een Chromebook met een kunststof behuizing (metaal/aluminium is erg kwetsbaar) en een goede beschermhoes aan te schaffen.

 

Let op: speciale eisen aan de laptop!

Niet alle laptops voldoen aan de juiste eisen voor gebruik op onze school. Daarom hebben wij er in samenwerking met CampusShop voor gezorgd dat je op www.campusshop.nl/laptops/stedelijk-dalton-college/ alleen laptops uit het aanbod ziet die voor onze school geschikt zijn.

Juiste keuze

We willen er graag voor zorgen dat je de juiste keuze maakt. Daarom adviseren we je om nog even te wachtten met de aanschaf van een nieuwe laptop tot medio juni. In deze periode komen de geselecteerde modellen voor onze school online staan op www.campusshop.nl/laptops/stedelijk-dalton-college/. Zo ben je verzekerd van de nieuwste modellen, de scherpste tarieven en de beste service! Mocht je echt niet kunnen wachten, dan kun je natuurlijk nu al terecht op www.campusshop.nl. Wanner je onze school selecteert krijg je alle modellen van het afgelopen jaar te zien die ook nog voldoen aan de juiste eisen.

De beste deals voor jouw opleiding

Met een breed assortiment aan A-merken, biedt CampusShop.nl topkwaliteit voor een scherpe prijs. Door de samenwerking met onze school weet CampusShop welke specificaties voor jouw opleiding van toepassing zijn. Bij CampusShop kun je niet alleen terecht voor laptops, maar ook op andere schoolartikelen ontvang je korting. Denk bijvoorbeeld aan tablets, software, laptopverzekeringen, laptoptassen en rekenmachines. Daarnaast heb je bij CampusShop ook de mogelijkheid om te betalen in 48 maandelijkse termijnen.

Geen gedoe

CampusShop biedt op alle laptops gratis de unieke “Snelle Studenten Service” garantie. Hierdoor kun je in geval van storing altijd snel weer over je laptop beschikken. Geen gedoe!
 -             Gratis thuisbezorgd
 -             Snelle reparatieservice
 -             Voordelige verzekeringen tegen schade en diefstal
 -             Mogelijkheid tot huren
 -             Voordelige upgrade naar het VO-servicepakket! *

* €30,- korting vanuit school! De beste optie voor continuïteit in het onderwijs: de volgende werkdag een leenlaptop bij problemen, garantie-uitbreiding, volledige verzekering, en gratis verstevigde sleeve t.w.v. €29,95

Stedelijk Dalton College Alkmaar   •   Arubastraat 4, 1825 PV Alkmaar   •   T. 072 562 5000   •   info@daltonalkmaar.nl
Top